Case Mööbleri IMPORT – uutinen intranettiin


Kuva Pixabay / John Hain


"Tämä artikkeli käsittelee uutisen laatimista yhtiön intranettiin. Uutinen koskee valittua aihepiiriä viestintäsuunnitelmasta. Kirjoitan uutisen viestintävastaavan roolissa. Mööbleri Oy julkistaa uutisessa infotilaisuuden ja kutsun uusi strategia -tapahtumaan. Tässä vaiheessa henkilöstö tietää heikentyneestä tuloksesta, muutostarpeesta, uusista arvoista sekä uuden toimitusjohtajan historian vaikutusvaltaisena muutosjohtajana. Myyntipäälliköt ovat tutustuneet strategiaan johtoryhmän ja tiimipäälliköiden kokouksessa. Muu henkilöstö ei vielä tiedä strategiasta. Toimitusjohtaja julkaisee blogissaan uusia arvoja käsittelevän artikkelin uutista edeltävällä viikolla."



MÖÖBLERI IMPORT OY:N UUSI STRATEGIA – KESKUSTELU- JA INFOTILAISUUS 12.2.2020


Uusi toimitusjohtaja ja johtoryhmä ovat laatineet organisaatiolle uuden toimintasuunnitelman. Uusi strategia otetaan käyttöön organisaatiossa 1.4.2020 alkaen. Keskustelu- ja infotilaisuus uudesta toimintamallista järjestetään kongressitila Poijussa 12.2.2020 klo 9.00 - 13.00. Tilaisuutta johtaa toimitusjohtaja Matti Meikäläinen sekä henkilöstöjohtaja Irma Pönkäs. Tarjolla on virkistävä brunssi ja kahvitarjoilu.

Yhtiön toiminnan kehittämisen lähtökohtana on saavuttaa muutos ilman yhteistoimintaneuvotteluiden käynnistämistä. Uusi strategia perustuu yhtiön arvohin – jatkuva kehittyminen, toisten kunnioittaminen ja vastuullisuus. Tiedollisten strategiaosuuksien jälkeen jakaudumme pienryhmiin ja työstämme strategiaa käytäntöön vuorovaikutteisesti.


Yhtiön suunnan kääntämiseen ja kasvutavoitteeseen tarvitaan koko henkilöstön muutosvoima sekä yhteinen tahtotila. Päivän tavoitteena on, että jokainen työntekijä ymmärtää mitä uusi strategia tarkoittaa ja miten omasta työpanoksesta motivoituminen vaikuttaa koko organisaation toimintaan?
Osallistujilta toivotaan aktiivisuutta avoimien keskusteluosuuksien sekä pienryhmätyöskentelyn aikana.


Me yhdessä luomme tulevaisuutta – jokaisen työpanosta tarvitaan. Tehdään yhdessä Mööblerin muutos mahdolliseksi.




Lisätietoja tilaisuudesta sekä mahdolliset ruoka-allergiat 10.2.2020 mennessä.

Elina Mos, viestintävastaava
elina@mööbleri.fi



Lähdeluttelo:

STT. Uutisjutun sisältö ja rakenne. Luettavissa: https://stt.fi/tyylikirja/jutun-kieli-ja-sisalto/hyva-loppuversio/uutisjutun-sisalto-ja-rakenne/ Luettu: 8.10.2019

Työturvallisuuskeskus. Uutiset. Luettavissa: https://ttk.fi/ajankohtaista/uutiset/moninaisuus_tasa-arvo_ja_yhdenvertaisuus_-koulutus_22.10.2019.8831.news Luettu: 8.10.2019

Kommentit

  1. Uutisesi vastaa otsikkoon hyvin. Rakenne on oikeaoppinen ja teksti sujuvaa.

    Vaikka kokonaisuus on lyhyt, kannattaa harkita mahdollisia tarttumakohtia silmäilyä varten: väliotsikoita tai lihavointia ym.

    Sävy on neutraali, kuten uutiseen hyvin sopiikin. Lopussa on myös osallistava osuus, mutta jääkö se liian etäiseksi?

    Me yhdessä luomme tulevaisuutta – jokaisen työpanosta tarvitaan. Tehdään yhdessä Mööblerin muutos mahdolliseksi. -> Olisiko parempi sanoa, että yhdessä teemme...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta Katijahanna. Mukavaa luettavaa! Hyvä näkökulma sanojen merkityksen voimasta. Ehdotuksenne saa uutiseen lisää me-henkeä ja yhteisöllisyyden tunnetta.

      Poista

Lähetä kommentti